Anni Dohlen

Olen monipuolinen taiteilija ja yksinyrittäjä, joka purkaa alati pulppuavaa luovuuttaan taiteen monella eri saralla. Pääasiallisesti toimin tanssinohjaajana, opettaen dark fusion -vatsatanssia metallimusiikkiin ja tummanpuhuvalla pakanateemalla.

Opetuksen ohessa teen myös kuvataiteen ja käsityön projekteja. Elämänkiertokulku ja -tasapaino puhuttelevat minua paljon, jonka vuoksi töissäni esiintyy muun muassa eläinten kalloja. Akateemiselta koulutukseltani olen solubiologi ja toimin tutkijana viisi vuotta ennen ryhtymistä tanssinohjaajaksi.

Tanssija

Tanssijana lajinani on fuusiovatsatanssi (tribal fusion), jota olen opiskellut lukuisten eri opettajien kanssa Suomessa ja ulkomailla. Parinkymmenen vuoden tanssitaustani aikana olen käynyt vatsatanssin lisäksi myös mm. poppingin, flow-taiteiden ja show-tanssin viikkotunneilla. Useita muita tanssilajeja olen kokeillut lyhytkurssien muodossa. Olen ollut mukana kolmessa kansainvälisessä tanssiprojektissa:

Ethel Animan (BLR) lavaprojektissa, joka esitettiin Puolassa, Krakovassa (2023)
Alexis Southallin (UK) Juniper Project-esityksessä Englannissa (2018)
Polina Shandarinan (RUS) lavaprojektissa Helsingissä (2018)

Olen myös esiintyvän fuusiovatsatanssiryhmän Nox Menten ja Dark Fusion -ryhmä Kavenin jäsen ja yksi koreografeista. Ylläpidän sosiaalisen median alustaa Dark Fusion Finlandia yhdessä tanssijakollegoiden Maria Morten ja Satu Eternan kanssa. Olemme myös tuottaneet kaksi dark fusion -vatsatanssin verkkoesitystä ja yhden live-shown, Pimennon.

Opettaja

Olen käynyt kansainvälisen tanssinohjaajan koulutusohjelman Integrated Dance ja suorittanut ohjelman sertifikaatin (2019). Ohjelma on Ashley Lopezin (USA) luoma ja se keskittyy kouluttamaan tanssijat monipuolisiksi ja osaaviksi ohjaajiksi. Koulutuksessa käydään läpi erilaisia opetustekniikoita, musikaalisuutta, anatomian tuntemusta ja fuusiovatsatanssin historiaa. Lisää tietoa koulutuksesta: www.integrated.dance

Itseni kehittäminen ja kouluttautuminen ovat minulle tärkeitä arvoja, jotta pystyn tarjoamaan ajantasaista tietoa oppilaille, pitämään taitojani yllä ja kehittymään ohjaajana.
Alta näet suorittamani liikunta- ja tanssialan koulutukset.

2023 Kami Liddlen Krysalis: Elevation
2022 Kami Liddlen Krysalis: Invocation
Krysalis-ohjelma keskittyy nykytanssin ja vatsatanssin fuusioon.
2022 Karma Echoes vokabulaarin taso 1 sertifioitu opettaja.
2021 PilatesHealth -koulutus, mattopilates taso 1 sertifioitu ohjaaja
2020 Oriental Map-HAMSA, vatsatanssin historiaa käsittelevä kurssi.
2019 Integrated Dance -ohjaajakoulutus, sertifioitu opettaja

Tanssitunneillani opetellaan fuusiovatsatanssia (tribal fusion) ja vaikutteita tulee mukaan myös muista opiskelemistani tanssilajeista. Aloitin viikkotuntien opettamisen keväällä 2020 ja vuosi myöhemmin, keväällä 2021, esiintyvät dark fusion -oppilaani saivat nimen Hallanmaa.
Anni Dohlen Art © 2017 – 2024 | Y-2824406-6