Elämää maailmanlopun jälkeen

Oi, kevät 2020... Loistava aika lähteä yrittäjäksi! Ensimmäiset tanssitunnit sain järjestettyä normaalisti, mutta maaliskuun puolella alkoi eristys. Tunnit pystyin onneksi järjestämään online-opetuksena, joten kausi jatkui jotenkuten alkuperäisen suunnitelman mukaan. Toki on aivan eri asia puhua itsekseen kameralle kuin olla samassa tilassa muiden kanssa ja nähdä kuinka opetus menee perille. Onnekseni oppilaat suhtautuivat asiaan hyvinkin ymmärtäväisesti. Poikkeustilanteen vuoksi emme pystyneet esittämään harjoittelemaamme metal tribal fusion -vatsatanssin koreografiaa missään. Tästä johtuen päätimme, niin kuin monet muutkin ryhmät, kuvata tanssimme ja saada kevätnäytöksemme aikaan videon muodossa. “Tehdään joku helppo ja yksinkertainen puvustus tähän”, oli ensimmäinen ajatukseni. Oppilaani heitti idean ilmoille että kaikilla olisi maskit vuoden teeman mukaisesti. Siitä lähti idea muhimaan kunnon post-apocalypse meiningistä ja lopulta kaikki innostuivat panostamaan asuihin. Järjestettiin ensimmäinen Metal martat -ompelukerhokerta, jossa jaettiin ideoita ja autettiin tanssitovereita asujen suhteen. Lopputuloksena olimme kuin sekoitus Mad Maxia ja Klaania, gogglet päässä ja maski naamalla.  

Ennen koreografian kuvausta harjoittelimme kerran yhdessä ulkona kaavailemallamme kuvauspaikalla. Oli hienoa nähdä kuinka hyvin kaikki tanssivat samassa tahdissa, vaikka kontaktiopetusta oli ollut vain muutaman kerran kauden alussa. Kotona oli selkeästi tehty hommia! Kuvaajaksi saimme Rustogan Tuhka Productionista, joten kuvauslaatu oli aivan toista luokkaa kuin puhelimella. Videon editoija löytyi omasta tanssiporukasta ja koreon nimeä ideoitiin yhdessä. Lopulta päädyimme "Keep the distance" nimeen, sillä mikä olisikaan parempi sanoma tälle vuodelle tai post-apocalyptiselle sankarille.     

Tanssin yksi parhaimmista puolista on hyvä ja kannustava yhteisö. Meillä oli loistava tiimi tänä keväänä ja se näkyy myös lopputuloksessa!     

Metal fusion -ryhmäkoreografian voit nähdä YouTube -kanavallani: https://www.youtube.com/watch?v=y7Z-V4vkdj8

Anni Dohlen Art © 2017 – 2024 | Y-2824406-6