Olen esiintynyt useissa tapahtumissa soolona ja ryhmien kanssa ja kahdella musiikkivideolla:

Rustogan Running -videolla yhdessä tanssioppilaansa Veera Kontiokarin kanssa ja Kallomäen Tuulet oottakaa -videolla tanssikollega Maria Morten kanssa kokoonpanossa Morte & Dohlen.

DARK FUSION -VATSATANSSIN ESITYKSET

 

Tummanpuhuvaa pakanatunnelmaa, tanssia metallimusiikkiin tai muuta ihanan synkeää tai tunnelmallista? Myös miekkatanssi on mahdollinen. Esitykset ovat muokattavissa monipuolisesti eri tilaisuuksiin.

 

Ota yhteyttä sähköpostilla: info@annidohlen.com, niin sovitaan tilaisuuteenne sopiva esitys. Voit tiedustella myös ryhmänumeroita. Soolotanssien lähtöhinta on 150 € ja yhden tanssin kesto n. 5 min. Voit kysyä tarjousta useammalle numerolle.

"Useista vaihtoehdoista saimme valita juuri meidän juhlaamme sopivan esityksen. Tanssiesitys oli ehdottomasti yksi juhlien kohokohdista. Sopivasti mystiikkaa hääperinteiden keskelle, ja vieraille jotain uutta ja ennennäkemätöntä. Iso suositus tunnelmallistenkin juhlien ohjelmanumeroksi. "  

"Kaunista, sulavaa ja mukaansatempaavaa. Musiikki sulautuu tanssijaan ja tanssija musiikkiin tavalla, joka on yksinkertaisesti mieleenpainuvaa. Esitys vie mielen mystisempään maailmaan, jossa voi tapahtua mitä vain." 

Esimerkkejä aiemmista sooloesiintymisistä:

Hämeen Keskiaikamarkkinat, Pakanametsä, 2023

Kierinkin taidekesä, Kierinki, 2023

Tribal Festival, Krakova 2023

Nordic Metal Cruise, Viking Line 2023

Hellsinki Industrial Festival, Helsinki 2022

Pakanalliset syysmessut, Helsinki 2021 & 2023

Gothla-Bloody Valentine (UK), online show 2020

Infusion Tallinn (EE), Tallinna 2019

Infusion Emporium, Glitterball Shakedown (UK), Wolverhampton 2018

Kuva: Tiina Moilanen