DARK & METAL FUSION VIIKKOTUNNIT, KEVÄTKAUSI (15 krt.)

16.1.-9.5.2024

 

Poikkeukset aikatauluun:

- Talvilomaviikolla 8 ei ole tunteja (19-23.2.)

-Vappuviikolla 18 ei ole tunteja (29.4.-3.5.)

 

Viikkotunnit järjestetään Helsingin Sörnäisissä Jazz Factory -tanssisalilla (Suvilahdenkatu 10). Otathan yhteyttä info@annidohlen.com, jos et ole varma sinulle sopivasta tasosta tai kursseista herää muita kysymyksiä. Huomiothan että osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Tunnit voidaan siirtää online-opetukseen, jos koronatilanne tai muu pakottava tekijä niin vaatii.

 

 

ALKEET/ALKEISJATKO

Myös uudet tanssijat ovat tervetulleita

Tiistai klo: 17-18:15

Jazz Factoryn tanssisali (Suvilahdenkatu 10)

Hinta: 255 €

 

Kurssilla harjoitellaan fuusiovatsatanssin perustekniikkaa ja käydään läpi kuinka liikkeet soveltuvat metallimusiikkiin. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikan harjoittelusta ja koreografian opettelusta. Kurssilla opetellaan 3 lyhyttä ja helppoa koreografian pätkää (5 kertaa per koreo). Tuntien päätteeksi tehdään kehoa palauttavia liikkeitä.

 

                                              Linkki ilmoittautumiseen

 

 

KESKI-JATKOTASO

Tiistai klo: 18:30-20:00

Jazz Factoryn tanssisali (Suvilahdenkatu 10)

Hinta: 285 €

Taso: suosituksena vähintään 2,5 vuoden tanssitausta. Kurssilla harjoitellaan liikkeiden kerrostamista, joten perusliikkeet kuten lantion ja rintakehän iskut ja ympyrät, lantion ja rintakehän kahdeksikot ja bodywave olisi hyvä osata hyvin.

 

Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, perustekniikkaharjoituksista, koreografian harjoittelusta ja loppuverryttelystä. Alkulämmittelyssä tehdään tanssia tukevaa lihaskuntoa maton avulla.

 

                                               Linkki ilmoittautumiseen

 

JATKOTASO TEKNIIKKA

Torstai klo: 18-19:00

Jazz Factoryn tanssisali (Suvilahdenkatu 10)

Hinta: 210 €

Taso: Käymme läpi haastavia kerrostustekniikoita ja liikkeitä. Suosituksena vähintään 3 vuoden aktiivinen tanssitausta.

 

LOPPUUNMYYTY

 

 

ESIINTYVÄ RYHMÄ/JATKOTASO KOREOGRAFIA

Torstai klo: 19-20:00

Jazz Factoryn tanssisali (Suvilahdenkatu 10)

Hinta: 210 €

Taso: Käymme läpi haastavia kerrostustekniikoita ja liikkeitä. Suosituksena vähintään 3 vuoden aktiivinen tanssitausta.

 

 Jos haluat esiintyä, edellytetään sinulta koreografian ja tekniikoiden harjoittelua myös kotona ja panostusta esiintymisasuihin rahallisesti ja ajallisesti. Tarkemmat yksityiskohdat ja puvustusbudjetti sovitaan aina osallistujien kesken. Koreografiakurssille vaaditaan myös jatkotekniikkaan osallistumista.

 

LOPPUUNMYYTY

Laskutus

Kurssimaksu on mahdollista suorittaa 1-4 erässä. Ensimmäinen laskutuserä tulee olla maksettu ennen kurssin alkua ja ilmoittautuessa sitoudut maksamaan kurssimaksun kokonaisuudessaan, vaikka maksaisit laskun monessa erässä. Jos kurssi maksetaan erissä, veloitetaan ensimmäisen laskun jälkeen laskutuslisää 5 € per lasku.

 

Voit maksaa kurssin myös etuseteleillä: Smartum, Edenred tai Epassi.

Laita sähköpostia info@annidohlen.com, jos haluat käyttää näitä maksutapoja. Etusetelillä maksaminen täytyy ilmoittaa ennen ensimmäistä kurssilaskua (ilmoittautumisen yhteydessä).

 

Huomioithan että kurssimaksuja ei palauteta oppilaan poissaolon takia. Onnettomuustapauksia varten osallistuja voi hankkia henkilökohtaisen vapaa-ajan vakuutuksen. Varausmaksu ja kurssimaksu maksetaan takaisin vain, jos kurssi peruuntuu järjestäjän toimesta.

 

Paljousalennukset:

Jos ostat 2 kurssia, saat 10 % alennusta kokonaishinnasta.

Paljousalennus koskee vain viikkotunteja, ei tiiviskursseja!

 

Kaikki hinnat sis. alv 10 %.

Tanssityyli

Tunneilla tanssitaan fuusiovatsatanssia. Tyyli on fuusioluonteinen ja sallii vaikutteet myös muista tanssilajeista, joita haetaan ohjaajan tanssitaustan mukaisesti. Voit lukea lisää tanssilajista täältä ja ohjaajan tanssitaustasta täältä. Tunneilla soitetaan metallia eri genreistä, raskasta rockia, Nordic Folkia ja muita teemaan sopivia tummia säveliä. Kurssikuvauksen yhteydessä on tarkemmat tiedot kunkin kurssin koreon teemasta (metalli vai pakana). Oppilaat saavat esittää toiveita kappaleiden suhteen. Karma Echoes -tiiviskurssilla musiikkigenreissä on enemmän vaihtelua

(ei painotu metalliin).

llmoittautuminen

Maksaminen

Salipaikka:

Ilmoittaudu Holvi-verkkokaupan kautta maksamalla haluamasi kurssin varausmaksu (30€), joka vähennetään koko kurssin hinnasta. Saat myöhemmin sähköpostiin tiedot loppumaksun suorittamista varten.

Huomiothan että ilmoittautuminen on sitova.