Anni Dohlen on monipuolinen taiteilija ja hän purkaa alati pulppuavaa luovuuttaan taiteen monella eri saralla. Pääasiallisesti Anni toimii tanssinohjaajana, opettaen dark fusion -vatsatanssia metallimusiikkiin ja tummanpuhuvalla pakanateemalla.

Opetuksen ohessa Anni tekee myös kuvataiteen ja käsityön projekteja. Elämänkiertokulku ja luonnon tasapaino puhuttelevat häntä paljon, jonka vuoksi hänen töissään esiintyy muun muassa eläinten kalloja. Akateemiselta koulutukseltaan Anni on solubiologi ja hän toimi tutkijana viisi vuotta ennen ryhtymistä tanssinohjaajaksi.

Anni on käynyt kansainvälisen tanssinohjaajan koulutusohjelman Integrated Dance ja suorittanut ohjelman sertifikaatin (2019). Ohjelma on Ashley Lopezin (USA) luoma ja se keskittyy kouluttamaan tanssijat monipuolisiksi ja osaaviksi ohjaajiksi. Koulutuksessa käydään läpi erilaisia opetustekniikoita, musikaalisuutta, anatomian tuntemusta ja fuusiovatsatanssin historiaa. Lisää tietoa koulutuksesta: http://www.integrated.dance/.

 

Itsensä kehittäminen ja kouluttautuminen ovat Annille tärkeitä arvoja, jotta hän pystyy tarjoamaan ajantasaista tietoa oppilaille, pitämään taitojaan yllä ja kehittymään ohjaajana.

Alta näet Annin suorittamat muut liikunta- ja tanssialan koulutukset.

 

2022 Karma Echoes vokabulaarin taso 1 sertifioitu opettaja.

Karma Echoes on italialaisen Valenteena Iannin luoma tanssiohjelma.

2021 PilatesHealth -koulutus, mattopilates taso 1 sertifioitu ohjaaja

2020 Oriental Map-HAMSA, vatsatanssin historiaa käsittelevä kurssi.

 

Tällä hetkellä Anni opiskelee Kami Liddlen (USA) Krysalis -ohjelmassa, joka keskittyy nykytanssin ja vatsatanssin fuusioon.

Tanssija

Tanssijana Annin lajina on pääasiassa fuusiovatsatanssi (tribal fusion), jota Anni on opiskellut lukuisten eri opettajien kanssa Suomessa ja ulkomailla. Parinkymmenen vuoden tanssitaustansa aikana Anni on käynyt vatsatanssin lisäksi myös poppingin, flow-taiteiden, show-jazzin, show-tanssin ja commercial -tyylin viikkotunneilla. Useita muita tanssilajeja hän on kokeillut lyhytkurssien muodossa. Anni on ollut mukana kahdessa kansainvälisessä tanssiprojektissa: Alexis Southallin (UK) Juniper Project-esityksessä Englannissa (2018) ja Polina Shandarinan (RUS) lavaprojektissa Helsingissä (2018). Anni on myös esiintyvän fuusiovatsatanssiryhmän Nox Menten ja Dark Fusion -ryhmä Kavenin jäsen ja yksi koreografeista. Anni ylläpitää sosiaalisen median alustaa Dark Fusion Finlandia yhdessä tanssijakollegoidensa Maria Morten ja Satu Eternan kanssa ja on järjestänyt heidän kanssaan kaksi Dark Fusion -vatsatanssin verkkotapahtumaa, Pimentoa.

Opettaja